مسعود خوانساری، رییس سابق اتاق بازرگانی تهران قیمتگذاری دستوری را به عنوان تیر خلاص بر فعالیت بنگاههای تولیدی معرفی کرد و گفت: به طور قطع ایجاد ممنوعیت در این نوع قیمتگذاری در افزایش سودآوری و پایان ناترازی شرکتها تاثیرگذار خواهد بود.
شهباز حسنپور، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که رویکرد دولت چهاردهم میبایست مبتنی بر آرامش و ثبات بازار سرمایه باشد، اظهار داشت: با سیاستهای مالی اتخاذ شده در برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه ۱۴۰۳، انتظار میرود ضمن هدایت نقدینگی به بازار سرمایه، شاهد تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد باشیم.
آراد پورکار، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار سهام در انتظار تعیین تکلیف کابینه دولت چهاردهم است، گفت: افزایش تعداد خریداران در بازار طی چند روز گذشته، نشاندهنده اتفاقات مثبتی است که در بازار رخ داد و میتوان امیدوار به آینده این بازار تا پایان سال جاری بود.
روحاله ایزدخواه، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: تصویب قوانین و تصمیمات خلقالساعه از مهمترین موانع رونق معاملات در بازار سرمایه است و امکان پیشبینیپذیری روندهای بازار را غیرممکن میکند.
رییس جمهور میبایست به دنبال کوچکسازی و چابکسازی دولت باشد، همچنین بهتر است نقش دولت از تصدیگری و عاملیت به هدایت و نظارت تغییر کند و به مکانیسم بازار و پرهیز از قیمتگذاری دستوری اعتقاد جدی داشته باشد.
بهروز محبی نجم آبادی، نماینده مجلس دوازدهم، رفتارهای هیجانی و سیاسی را عامل اصلی نوسان در بازار سرمایه ذکر کرد و اظهار داشت: بازار سرمایه در دولت چهاردهم با حمایت ویژه و همه جانبه دولت و مجلس به ثبات لازم میرسد.